ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ"

Έφυγε απο τη ζωή ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης της εβδομαδιαιας εφημερίδας "ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ" Θεόδωρος Βοσδου πριν λίγες ώρες.
 Ο Θεόδωρος Βοσδου είχε προσφέρει πολλά στην ενημέρωση των Φλωρινιωτων με την έκδοση της εφημερίδας του και με την συνεργασία του με την ημερήσια εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ" ενώ είχε αποτελέσει γέφυρα επικοινωνίας των όπου γης Φλωρινιωτων με τον τόπο καταγωγής τους. Ηταν ο δάσκαλος όλων των νέων δημοσιογράφων της περιοχής για το ήθος με το οποίο υπηρέτησε τη δημοσιογραφία,  τον τρόπο γραφής του και την σωστή χρήση της Ελληνικής Γλώσσας στα κείμενα του.
Ο Θεόδωρος Βοσδου είχε βραβευτεί το 2011 και απο  τον Σύνδεσμο Εκδοτων Βορείου Ελλάδος για την προσφορά του στα γράμματα και την Ιστορία της Φλώρινας.
Η Φωνή της Φλωρίνης Πρωτοκυκλοφόρησε στις 17 Μαρτίου 1962 από την Ασημούλα Θεοδ. Βόσδου. Ιδιοκτήτης, εκδότης και διευθυντής της ο Θεόδωρος Λεων. Βόσδου. Το 2003 τιμήθηκε με έπαινο από την Ακαδημία Αθηνών. Το λογότυπο της εφημερίδας σχεδίασε ο Φλωρινιώτης ζωγράφος Ηλίας Βυζάντης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)