ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΣΗΕΜΘ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΘΩΜΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης με θλίψη ανακοινώνει τον θάνατο του συναδέλφου Θωμά Δημητριάδη σε ηλικία 49 ετών.

Ο Θωμάς Δημητριάδης γεννήθηκε το 1965 στη Νεάπολη Κοζάνης. Σπούδασε στο Οικονομικό Τμήμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Πολύ γρήγορα όμως τον κέρδισε η δημοσιογραφία, την οποία υπηρέτησε πιστά από το 1990. Ανήσυχος, μαχητικός, διεκδικητικός και δυναμικός, δεν δίστασε να δοκιμαστεί από νωρίς στο χώρο της ενημέρωσης όπου αφήνει μεγάλο κενό. Εργάστηκε σε περιοδικά, ημερήσιες εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς της Κοζάνης ως απλός ρεπόρτερ ή αρχισυντάκτης, ενώ από το 1996 εργαζόταν στον ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΑ Κοζάνης, του οποίου υπήρξε και προϊστάμενος πριν πέσει το μαύρο στην ΕΡΤ στις 11 Ιουνίου 2013. Συνέχισε αγωνιζόμενος μη μπορώντας ποτέ να αποδεχτεί την αδικία που συντελέστηκε, ενώ δεν έπαψε ποτέ να ελπίζει ότι θα υπάρξει δικαίωση.Το ΔΣ της ΕΣΗΕΜ-Θ συλλυπείται τους οικείους του και αποχαιρετά τον άξιο συνάδελφο, τον οποίο χάνει πρόωρα η δημοσιογραφική οικογένεια.
   Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί σήμερα, Τρίτη 17 Μαρτίου 2015, στις 15.30, από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Κοζάνη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)