ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Συνάντηση στο Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τον Υπουργο κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη είχαν οι βουλευτές  του ΣΥΡΙΖΑ της Π.Ε Κοζάνης και Π.Ε Φλώρινας, καθώς και αντιπροσωπεία
της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας.
Στη συνάντηση στην οποία συμμετείχε ο Βουλευτής Π.Ε Φλώρινας κ. Σέλτσας συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν στη γενικότερη Ενεργειακή και Περιβαλλοντική πολιτική.
Διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων μεταξύ του Υπουργού, των εκπροσώπων της Περιφέρειας και των βουλευτών. Ειδικότερα από την πλευρά του Βουλευτή κ. Σέλτσα τέθηκαν τα ζητήματα της μετεγκατάστασης της Αχλάδας και της λειτουργίας των ορυχείων στην Π.Ε Φλώρινας.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε επίσης και στη σχεδιαζόμενη από την προηγούμενη κυβέρνηση ιδιωτικοποίηση, η οποία έπληττε κυρίως την Π.Ε Φλώρινας. Ο κ. Λαφαζάνης επανέλαβε τη θέση της κυβέρνησης, ότι η ενέργεια είναι κοινωνικό αγαθό και θα παραμείνει δημόσιο.
Στη συνάντηση συμμετείχαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κ.κ Ευγενία Ουζουνίδου, Κώστας Σέλτσας, Μίμης Δημητριάδης και Θανάσης Πετράκος και ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛΛ, Χάρης Κάτανας. Συμμετείχαν επίσης ο Περιφερειάρχης κ. Θ. Καρυπίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφ. Ενότητας Κοζάνης κ. Π. Πλακεντάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφ. Ενότητας Φλώρινας κ. Στ. Μπίρος, η αντιπεριφερειάρχης Θεμάτων Ενέργειας και Περιβάλλοντος κα Ελ. Παναγιωτίδου, η εντεταλμένη σύμβουλος και Πρόεδρος ΚΕΠΕ κα Μ. Καρυπίδου και η ειδική σύμβουλος της Περιφέρειας κα Ε. Ντίνου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)