ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΚΡΑΜΠΛ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΑΓΑΠΗΣ- ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ 11ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΚΡΑΜΠΛ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Επιτραπέζια και άλλα παιχνίδια παρέδωσαν  στα παιδιά της «Κιβωτού Αγάπης», στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού (Ζηνοδώρου 3 και Καλλικλέους, Κολωνός), τα μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Σκραμπλ, σε συνεργασία με την εταιρεία παιχνιδιών Mattel.
Στο μεταξύ, η Πανελλήνια Ένωση Σκραμπλ, με τη συνδρομή του Ομίλου Σκραμπλ Αθηνών-Πειραιώς, ολοκληρώνει τις προετοιμασίες για το 11ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκραμπλ, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στις αίθουσες του Divani Palace Acropolis, από τις 17 έως τις 19 Απριλίου 2015.

Παίκτες από όλη την Ελλάδα, θα δώσουν τη δική τους μάχη, σχηματίζοντας λέξεις σε μια γλώσσα με προϊστορία 4.000 ετών. Τη δική τους παρουσία στο τουρνουά θα έχουν πολιτικοί, καλλιτέχνες, αθλητές κ.ά. που έχουν ιδιαίτερη σχέση με το πιο διαδομένο επιτραπέζιο παιχνίδι λέξεων παγκοσμίως.
Από την τελετή έναρξης, στις 17.00 το απόγευμα της Παρασκευής 17 Απριλίου στους χώρους του ξενοδοχείου Divani Palace Acropolis, έως και την τελετή λήξης το μεσημέρι της Κυριακής 19 Απριλίου, δίνετε σε όλους η ευκαιρία για εννιά τουλάχιστον αγώνες σκραμπλ, με έπαθλα και διακρίσεις και στις δυο κατηγορίες δυναμικότητας που θα δημιουργηθούν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)