ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Ευχές για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα αντάλλαξε με ηλικιωμένους του ΚΑΠΗ του Δήμου Καστοριάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήριος Αδαμόπουλος κατά τη διάρκεια της σημερινής του επίσκεψης στο χώρο. Τον Αντιπεριφερειάρχη συνόδευε η ειδική συνεργάτης του, Χαρούλα Παπαθανασίου. Εκεί τους υποδέχτηκαν η κα. Σαραφέρα εκ μέρους του προσωπικού του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού, συνομίλησαν για θέματα που τους απασχολούν και ευχήθηκαν Καλή Ανάσταση σε όλους.Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το Γηροκομείο Καστοριάς και είδαν από κοντά όλους τους ηλικιωμένους που βρίσκονται στο ίδρυμα.

Ο κ. Αδαμόπουλος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την υπεύθυνη διαχειρίστρια του χώρου κα Παράσχου Βασιλική για τα προβλήματά που τους απασχολούν και εξέφρασε την βούληση της Περιφέρειας για στήριξη του σημαντικού έργου που παρέχουν στους συνανθρώπους μας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)