ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ- ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΖΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ- ΑΝΟΧΥΡΩΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ- ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!

Καθώς εντείνεται με ταχύτατους ρυθμούς το «κύμα» προσφύγων που δέχεται η Ελλάδα τις τελευταίες εβδομάδες και ενώ η ελληνική κυβέρνηση εκπονεί έκτακτο σχέδιο για τη διαχείριση του προσφυγικού ρεύματος, η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό τόνισε πως κάνοντας η ίδια βόλτα μόνη της χθες στο κέντρο της Αθήνας δεν είδε κανέναν μετανάστη στον δρόμο.Χαρακτηριστικά τόνισε πως «δεν υπάρχουν μετανάστες στο κέντρο. Απλά το πρωί λιάζονται».Ερωτηθείσα, λίγο αργότερα, σε συνέντευξή της σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, η κυρία Χριστοδολουπούλου υποστήριξε ότι «δεν καραδοκούν τόσοι πολλοί (σ.σ. μετανάστες) να περάσουν στην Ελλάδα αφού υπολογίζουμε να φτάσουν το πολύ τις 100.000 μέσα στο 2015».Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, κάνει λόγο για καλλιέργεια κλίματος γενικευμένης τρομοϋστερίας επισημαίνοντας σε δήλωσή του ότι «τόσο η τηλεοπτική πραγματικότητα, όσο και η ακροδεξιά ρητορεία του κ. Σαμαρά, βρίσκονται σε απόλυτη διάσταση με την αντικειμενική πραγματικότητα». Παράλληλα σημειώνει ότι η δημοκρατία παρουσιάζεται σε “κατάσταση πολιορκίας”, ενώ μεγεθύνονται περιθωριακά γεγονότα.
Δηλώσεις Χριστοδουλοπούλου
«Δεν υπάρχουν πλέον μετανάστες. Όλοι όσοι εισέρχονται στη χώρα μας είναι πρόσφυγες» τόνισε σήμερα στις τηλεοπτικές της συνεντεύξεις η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής. «Όταν λέμε από το πρωί “λαθρομετανάστες”, όταν λένε οι δήμοι έχουμε πρόβλημα, τι νομίζετε ότι ακούει η ΕΕ» συμπλήρωσε η υπουργός. «Δεν είναι σκουπίδια οι άνθρωποι, πρέπει να μάθει η ελληνική κοινωνία ότι έχει συνευθύνη, ότι όταν γίνεται πόλεμος στη γειτονιά της υπάρχουν επιπτώσεις, ότι πρέπει να έχει συνολική εικόνα» πρόσθεσε.Απηύθυνε, μάλιστα, νουθεσίες προς δημοσιογράφους «για να βοηθήσετε να αρχίσετε να τους αποκαλείτε πρόσφυγες γιατί αν μιλάτε για μετανάστες ή λαθρομετανάστες η ΕΕ δεν θα εγκρίνει κονδύλια».«Σταδιακά θα υπάρχει πρόβλημα αλλά δεν πρεπει να εξαγγέλετε το πρόβλημα. Μην φοβίζετε τον κόσμο, πέστε κάτι καλό. Πείτε για τη Γαύδο που τους τραπεζώσανε, που κάνανε κυνήγι που πήγαν οι υπηρεσίες» συνέχισε τις παραινέσεις προς τους δημοσιογράφους.
«Μικρασιατική καταστροφή έχουμε; Πρόσφυγες έρχονται» συμπλήρωσε.

Πηγή:makelio.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)