ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: 3η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑΔΟΥ!!!

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η σεζόν για τη Φωτάδου Χρυσή. Παίζοντας στους τελικούς αγώνες του διπλού παγκορασίδων στην Αθήνα κατέκτησε την τρίτη θέση έχοντας ως συμπαίκτρια την Πετσίβα Δήμητρα από την Έδεσσα. Παράλληλα αγωνίστηκε και στους τελικούς του ατομικού όπου όμως δεν μπόρεσε να προχωρήσει.

Η επιτυχία αυτή είναι η μεγαλύτερη που έχει σημειώσει μέχρι σήμερα αθλητής των ΣΑΡΙΣΩΝ και έρχεται να προστεθεί στην μεγάλη άνοδο της γυναικείας ομάδας στην Α2 κατηγορία. Έτσι, η χρονιά αυτή κλείνει πανηγυρικά για την ομάδα γεμίζοντας προσδοκίες για ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.
Σε δηλώσεις του ο βοηθός προπονητής Νούτου Γκάμπριελ που συνόδεψε τη Χρυσή στην Αθήνα τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος για τη Χρυσή. Όλο το χρόνο δούλεψε πολύ σκληρά με εντατικές προπονήσεις και έδωσε πολλούς αγώνες σε όλη την Ελλάδα. Οι κόποι της απέδωσαν και όλοι μαζί πανηγυρίζουμε τη μεγάλη αυτή διάκριση. Να μην ξεχνάμε ότι τα κορίτσια είχαν να αντιμετωπίσουν αθλήτριες από μεγάλους συλλόγους με εμπειρία και γνώση. Συγχαρητήρια στα κορίτσια και καλό καλοκαίρι σε όλα τα παιδιά».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)