Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

«Επτά δισεκατομμύρια όνειρα. Ένας πλανήτης. Καταναλώστε με προσοχή».
Αυτό είναι το θέμα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος που επελέγη σε μια προσπάθεια να ενθαρρυνθεί η παγκόσμια κοινότητα και να μοιραστείτε τα όνειρά για έναν πιο υγιή πλανήτη, αλλά και να κάνει υποσχέσεις για την στήριξη δράσεων για  Αειφόρο Ανάπτυξη.

Το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, σε ένα γενικότερα κρίσιμο περιβάλλον,  έχοντας πάντα ανοιχτούς τους ορίζοντές του, έδινε και θα συνεχίζει να δίνει προτεραιότητα στα περιβαλλοντικά ζητήματα, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι με συνεχείς βελτιώσεις, αλλαγές και ουσιαστικές παρεμβάσεις στον τομέα αυτό, μπορούμε πραγματικά να αναστρέψουμε τα αρνητικά και να βελτιώσουμε κατά πολύ την καθημερινότητά μας. Στα θέλω μας για μια συνεχώς αναπτυσσόμενη σύγχρονη κοινωνία, υπάρχει πάντα και ένα «θέλω και μπορώ» στη λογική ενός πιο καθαρού, πράσινου μη ρυπαρού περιβάλλοντος.
Ταυτόχρονα, με την ίδια πυγμή, το σωματείο θα δίνει τον αγώνα του για την υποστήριξη της ανάπτυξης, της δημιουργίας προοπτικών και την προώθηση επενδύσεων που συνδέουν την κοινωνία, όχι μόνο με ένα καθαρό μέλλον, αλλά και με ένα μέλλον ¨ζωντανό¨ και ¨υγιές¨.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έδινε και θα δίνει τον αγώνα για την ολοκλήρωση κάθε διαδικασίας και κάθε λεπτομέρειας που θα οδηγήσουν στην έναρξη κατασκευής της νέας σύγχρονης μονάδας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας «ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ V», στέλνοντας για μια ακόμα φορά το μήνυμα ότι «η κατασκευή της νέας μονάδας είναι στρατηγικής σημασίας έργο για τη βιωσιμότητα και ανταγωνιστικότητα της ΔΕΗ, θα εξασφαλίσει πολύ υψηλές οικονομικές και περιβαλλοντικές επιδόσεις, αξιοποιώντας τα εγχώρια κοιτάσματα λιγνιτών, θα μειώσει την εξάρτηση της χώρας από εισαγόμενες ενεργειακές πρώτες ύλες, θα δώσει πνοή σε ολόκληρη την Περιφέρεια της Δ. Μακεδονίας».


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)