ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Με 11 θέματα στην ημερήσια διάταξη της συνεδριάζει την Τρίτη 2 Ιουνίου η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αμυνταίου. Η Συνεδρίαση θα γίνει στις  13:30 στο Γραφείο του Δημάρχου.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ειναι τα παρακάτω:

Ψήφιση Πιστώσεων οικονομικού έτους  2015 και Ανατροπή ΠΑΥ.
Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου για λήψη απόφασης αναφορικά  με την εκτέλεση της 32/2005 διαταγής πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Φλώρινας σχετικά με την πληρωμή της εταιρίας ΕΡΓΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΤΤΕΒΕ.

Καθορισμός  του ύψους και του τρόπου  είσπραξης του καταβαλλόμενου τέλους ανά άδεια και θέση των αδειών άσκησης υπαίθριου  εμπορίου.

Ορισμός  πληρεξούσιου δικηγόρου για κατάθεση και σύνταξη αγωγής (Τακτική Διαδικασία) Ειρηνοδικείου για την αποπληρωμή οφειλών προς τον Δήμο του Τασόπουλου Γεώργιου του Ιωάννη.

Έγκριση Πρακτικού Δημοπρασίας για το έργο ‘’Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας στη Δ.Ε. Αετού’’.

Έγκριση Πρακτικού Δημοπρασίας για το έργο "Αναβάθμιση Παιδικών Χαρών Δ. Αμυνταίου".

Έγκριση απολογισμού έτους 2014 του κληροδοτήματος  Νικολάου Γ. Φίστα.

Έγκριση της  έκθεσης της επιτροπής εκτίμησης και καταμέτρησης αγροτεμαχίων συνολικής έκτασης 11.812,77 τ.μ  στην Τ.Κ. Πεδινού για την ανέγερση σταυλικών  εγκαταστάσεων  και καθορισμός όρων περί εκποίησης τους.

Ορισμός μελών επιτροπής εκποίησης δημοτικής έκτασης στην Τ.Κ.  Πεδινού.

Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για να παραστεί κατόπιν αναβολής ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας για υπόθεση  του  Αντιδημάρχου Δεληγιαννίδη Ευστάθιου.
Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για  γνωμοδότηση σχετικά με το σύννομο της αίτησης χορήγησης δικαιωμάτων διέλευσης και άδειας εκτέλεσης εργασιών Δικτύων Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών.

Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για ανωμοτί εξέταση που αφορά σε μήνυση του Τζουμάκη  Νικόλαου  για υπόθεση κατάληψη κοινόχρηστου χώρου στην Τ.Κ. Λεχόβου.

Εισήγηση από την Οικονομική Επιτροπή περί τροποποίησης προϋπολογισμού έτους 2015 και κατάρτιση σχεδίου αναμόρφωσης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)