ΜΕ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΞΑΡΧΑΚΟΥ ΟΙ ΦΕΤΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ " ΠΡΕΣΠΕΣ 2015" ΣΤΟ ΝΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ- ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ ΣΤΗ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Με δύο κεντρικές εκδηλώσεις στο νησάκι του Αγίου Αχιλλειου Πρεσπών θα πραγματοποιηθούν φέτος οι εκδηλώσεις "ΠΡΕΣΠΕΣ 2015" στις 21 και 22 Αυγούστου. Όπως ανέφερε σε συνέντευξη τύπου ο καλλιτεχνικός Διευθυντής των εκδηλώσεων κ.Γιώργος Λιανης παρά τη κρίση που βιώνει η Χώρα μας ο πολιτισμός είναι μια ανασα για τους πολίτες για το λόγο αυτό διοργανώνονται οι εκδηλώσεις, οι οποίες χρηματοδοτουνται απο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχει ο Οργανισμός Πολιτιστικών Εκδηλώσεων "ΠΡΕΣΠΕΣ". Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 21 Αυγούστου με αρχαίο θέατρο με τίτλο " Αρχαίο Αίμα " παραγωγής και σκηνοθεσίας της Σοφίας Σπυρατου στην οποία συμμετέχουν 4 Ελληνίδες ηρωιδες του Αρχαίου δράματος  και θα ολοκληρωθουν το Σάββατο 22 Αυγούστου με τη συναυλία Σταύρου Ξαρχακου με δυο νέους τραγουδιστές την κ.Ηρω Σαια και τον Ζαχαρία Καρουνη.





Η τρίτη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού Πολιτιστικών Εκδηλώσεων ΠΡΕΣΠΕΣ θα γίνει στις όχθες της Λίμνης Βεγοριτιδας στις 23 Αυγούστου το βράδυ με συναυλία του Σάκη Ρουβά ο οποίος θα ερμηνεύσει το ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ στο πλαίσιο του εορτασμού της συμπλήρωσης 90 χρόνων απο τη γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη. 





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)