ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΛΛΗΝΟΣΕΡΒΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΑ ΤΟ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ- ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ

Με στόχο την ανάπτυξη διασυνοριακων επιχειρηματικων σχέσεων μεταξύ Φλώρινας και Σερβίας συναντήθηκαν στην Φλώρινα ο πρόεδρος του ΕΒΕ Φλώρινας κ.Σ.Σαπαλιδης με τον πρόεδρο του Ελληνοσερβικου Επιμελητηρίου Νότιας Σερβίας κ. Τζοβικ παρουσία του Προξενου της Σερβίας στη Θεσσαλονίκη κ. Παβιτς και του Προέδρου του ΕλληνοΣερβικου Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Κ. Γεωργακου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητηθηκε η ανάπτυξη των επιχειρηματικων σχέσεων και δραστηριοτήτων μεταξύ των δύο περιοχών και η προώθηση των τοπικών προϊόντων με την ανάπτυξη επιχειρηματικων δραστηριοτήτων τόσο στην Φλώρινα όσο και στη Σερβία αντίστοιχα. Όπως είπε ο Πρόεδρος του ΕλληνοΣερβικου Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Γεωργακος απο τον Μάρτιο του 2015 μέχρι και σήμερα πάνω απο 200 Ελληνικές Επιχειρήσεις ανέπτυξαν δραστηριότητα στην γειτονική Σερβία οι οποίες απασχολούν 25 χιλιάδες εργαζομένους ενώ σημαντικό είναι και το ενδιαφέρον απο την πλευρά Σέρβων επιχειρηματιων για τη δημιουργία επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)