ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΛΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:"Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ"

Ενόψει της έκδοσης της Υπουργικής Απόφασης σχετικά με την κατάρτιση των δημοτικών προϋπολογισμών έτους 2016 και με αφορμή την επιστολή που έστειλε η ΚΕΔΕ στον υπουργό Εσωτερικών Ν. Βούτση, ο Δήμαρχος Δέλτα Μίμης Φωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Εάν θέλουμε να κρατήσουμε την αυτοδιοίκηση στις ράγες, ενόψει της κατάρτισης του προϋπολογισμού του 2016 καλό είναι η Πολιτεία να ξεκαθαρίσει το χρονοδιάγραμμα πληρωμής των παρακρατηθέντων και των εσόδων από το φόρο ζύθου, ΤΑΠ και τέλη διαφήμισης. Επίσης, είναι αδήριτη ανάγκη να αυξηθούν οι ΚΑΠ τουλάχιστον κατά ποσό τέτοιο ώστε να καλύψουν τις μεταφερόμενες στους Δήμους αρμοδιότητες, όπως η δημοτική αστυνομία και οι σχολικοί φύλακες.
Η αυτοδιοίκηση είναι η πιο κοντινή στον πολίτη βαθμίδα διοίκησης, είμαστε εμείς που βρισκόμαστε διαρκώς σε επαφή με την καθημερινότητα. Είμαστε εμείς το καλύτερο στήριγμα για την Πολιτεία στη δύσκολη συγκυρία που περνά η χώρα για την εγγύηση της κοινωνικής συνοχής. Γι' αυτό πρέπει η κυβέρνηση να κρατήσει ισχυρή την αυτοδιοίκηση".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)