ΟΛΌΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ SUMMER CAMP AOF 2015

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το Summer Camp AOF 2015 (απο 28/6 εως 4/7/2015).Στην παιδική κατασκήνωση 'Αλεξάνδρα', πέρασαν μια μαγική εβδομάδα 46 μικρά παιδιά του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας (ΑΟΦ), κάτω απο την συνεχή επίβλεψη 6 προπονητών-ομαδαρχών του Ομίλου.Στην εβδομάδα που πέρασε,τα παιδιά έμαθαν να συνεργάζονται αρμονικά, να συμβιώνουν με συνομηλίκους τους μακριά απο το οικείο οικογενειακό τους περιβάλλον, να κάνουν υποχωρήσεις και παράλληλα να διεκδικούν.


Έμαθαν να δημιουργούν,να σκηνοθετούν,να αυξάνουν τις αντοχές τους,να αυτοεξυπηρετούνται, πήραν μαθήματα επιβίωσης, μεγάλωσαν!!!! Είμαστε πολύ περήφανοι που είμαστε ένα κομμάτι του εαυτού τους,που βάλαμε ένα λιθαράκι στην διαμόρφωση της  προσωπικότητάς τους, που είμαστε κοντά τους καθώς μεγαλώνουν. Παράλληλα γυμνάστηκαν, έπαιξαν, ψυχαγωγήθηκαν και γέλασαν με ατελείωτες δράσεις που κράτησαν το ενδιαφέρον τους αμείωτο.
 Οι 6 προπονητές του ΑΟΦ, πέρασαν μια εβδομάδα ιδιαίτερα απαιτητική, προσπαθώντας από την μία να κρατήσουν το επίπεδο ασφάλειας στο ανώτερο σημείο και απο την άλλη συνεχώς να δημιουργούν και να σκαρφίζονται πράγματα που θα κάνουν τα παιδιά χαρούμενα και θα ακονίζουν το μυαλό τους.Είχαμε κοντά μας παιδιά απο 7  μέχρι 14 χρονών, γεγονός που αυξάνει τον βαθμό δυσκολίας, γιατι όλο αυτό το εύρος ηλικιών απαιτεί μεγάλη εμπειρία διαχείρισης, έτσι ώστε όλοι οι κατασκηνωτές να είναι ευχαριστημένοι και ασφαλείς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο κόσμος της Φλώρινας αναγνωρίζει την υπευθυνότητα της δουλειάς που γίνεται στον ΑΟΦ, αισθανόμαστε μεγάλο το βάρος της ευθύνης που απορρέει απο όλες αυτές τις δράσεις που αναλαμβάνουμε, φροντίζουμε κάθε φορά να δημιουργούμε τις συνθήκες στα όρια του δυνατού, έτσι ώστε τα παιδιά που μας εμπιστεύονται να είναι ασφαλή και χαρούμενα. Δεν είναι τυχαίο ότι ξεκινήσαμε τα Summer Camp πριν 5 χρόνια με 20 παιδιά και φθάσαμε σήμερα τα 46 κλείνοντας τις εγγραφές νωρίς, χάνοντας το δικαίωμα συμμετοχής πολλά ακόμη παιδιά. Δεν είναι τυχαίο ότι συνόδευσαν τους κατασκηνωτές τόσα πολλά στελέχη -προπονητές-τριες του ΑΟΦ, των οποίων η επιλογή έγινε με πολύ σχολαστικότητα απο τον Όμιλο, όσον αφορά το προφίλ και τις ικανότητές τους.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Summer Camp AOF 2016 καθώς και για τις Φθινοπωρινές προπονήσεις 2015 ξηρού εδάφους, που θα έχουν έναρξη στις 30/8/15 με το 4ο Ποδηλατικό Φεστιβάλ Δεξιοτεχνίας στην πλατεία της Φλώρινας.
Για να δείτε όλες τις φωτογραφίες του CAMP πατήστε στο εδώ : https://plus.google.com/photos/113909518256947715070/albums/6167932440054202193
Site AOF:  www.aoflor.gr

                                                               Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος
Μπόσκος Αλέξανδρος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)