ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εκδήλωση για την παρουσίαση της επέκτασης της εφαρμογής της Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) και στην περιοχή του Άργους Ορεστικού – Καστοριάς πραγματοποιήθηκε στο Άργος Ορεστικό. Από τις αρχές Αυγούστου έχει επεκταθεί και στην περιοχή του Άργους Ορεστικού – Καστοριάς η εφαρμογή της Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), ενώ χθες στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής αρχικά τελέστηκε αγιασμός από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καστορίας κ.κ. Σεραφείμ και στη συνέχεια ακολούθησε η παρουσίαση της Ομάδας από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, Αστυνομικό Διευθυντή ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗ Ευθύμιο.
Στην εκδήλωση παρέστησαν εκτός από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχο ΧΡΗΣΤΟΥ Δημοσθένη, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ Θεόδωρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Σωτήριος, ο Διοικητής 9ης Ταξιαρχίας Πεζικού Ταξίαρχος ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ Γρηγοριος, ο Δήμαρχος του Άργους Ορεστικού ΚΕΠΑΠΤΣΟΓΛΟΥ Παναγιώτης, ο Δήμαρχος Καστοριάς ΑΓΓΕΛΗΣ Ανέστης, ο Δήμαρχος Νεστορίου ΓΚΕΤΣΙΟΣ Πασχάλης, ο Υποδιοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Καστοριάς, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών ενώσεων, αστυνομικοί και κάτοικοι της περιοχής.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)