ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΟΦ ΓΙΑ ΤΗ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ- ΤΟ ΤΕΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΘΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ ΚΑΙ ΣΠΟΡΟΥΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΗΠΟ

Ένα μικρό γουρουνάκι και σπόρους από λαχανικά θα χαρίσει το Τμήμα Ζωικής και Φυτικής Παραγωγής του ΤΕΙ Φλώρινας στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου έτσι ώστε να μπορέσουν να δημιουργήσουν το δικό τους κήπο και να ασχοληθούν με το μεγάλωμα του γουρουνιού που ίσως τους βοηθήσει στη μετέπειτα επαγγελματική τους σταδιοδρομία, όπως είπε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο υπεύθυνος καθηγητής Φωκίων Παπαθανασίου. Ο κ. Παπαθανασίου επεσήμανε ακόμα πως ο σύλλογος φοιτητών πραγματοποίησε έρανο μεταξύ των φοιτητών προκειμένου να συγκεντρωθεί ένα χρηματικό ποσό για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης που θα προσφερθούν στα παιδιά της Κιβωτού. Όλα τα είδη που θα συγκεντρωθούν από τον ΑΟΦ μαζί με το γουρουνάκι και τους σπόρους θα παραδοθούν την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις της Κιβωτού του κόσμου στη Πώγων η Ιωαννίνων. 
Η συγκέντρωση αγαθών θα γίνεται από τον ΑΟΦ μέχρι και την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου στην αίθουσα του κλειστού Γυμναστηρίου του 1ου Γενικού Λυκείου (ΓΕΛ) Φλώρινας από τις 19:00-21:00.Τα αγαθά που χρειάζονται είναι Τρόφιμα, καθαριστικά, χαρτικά, μπιμπερό, βρεφικό γάλα, φάρμακα ευρείας χρήσης και από είδη ρουχισμού κυρίως μπουφάν, αδιάβροχα, ομπρέλες, πετσέτες, κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα και υποδήματα, υπνόσακους, σκηνές. 
Όπως είπε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο υπεύθυνος του ΑΟΦ Χρήστος Τίτας «στόχος μας είναι να μπορέσουμε να βοηθήσουμε την προσπάθεια των ανθρώπων της Κιβωτού που προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί καθώς οι ανάγκες είναι πολύ μεγάλες τόσο σε τρόφιμα όσο και σε είδη ρουχισμού και ειδικά τώρα που οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή των Ιωαννίνων είναι αντίξοες και η θερμοκρασία ιδιαίτερα χαμηλή».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ