ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΤΗ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

Επιστολή προς το προεδρείο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ απέστειλε το Σωματείο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ΔΕΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΕΗ-ΚΗΕ με θέμα: Εφαρμογή απόφασης Δ.Σ ΓΕΝΟΠ σχετικά με την παρακράτηση της έκτακτης εισφοράς. Ολόκληρο το κείμενο της επιστολής:
Αγαπητό Προεδρείο 
Αναγνωρίζοντας από την μία μεριά, τα εξόχως σημαντικά και κρίσιμα ζητήματα που καλείται ειδικά αυτή την περίοδο να αντιμετωπίσει η Ομοσπονδία αλλά και αναγνωρίζοντας από την άλλη την ανάγκη εφαρμογής των καταστατικών της διατάξεων και των αποφάσεων του Διοικητικού της Συμβουλίου, προκειμένου να μπορεί ομαλά και απρόσκοπτα να υλοποιεί τον προγραμματισμό της, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ σας καλεί να εφαρμόσετε τα όσα έχουν αποφασιστεί σχετικά με την επιβολή της έκτακτης εισφοράς.Είναι σημαντικό, ειδικά σε τούτη την συγκυρία, τόσο η ΓΕΝΟΠ όσο και τα Πρωτοβάθμια Σωματεία της να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να εφαρμόσουν όλα όσα έχουν αποφασιστεί και είναι προς την κατεύθυνση της επίλυσης των ζητημάτων/προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε. Η συμμόρφωση του κάθε ενός με τα όσα η Ομοσπονδία αποφασίζει μέσα από τις καταστατικές της διαδικασίες, αποτελεί αυτονόητη-δίκαιη απαίτηση και συνεπώς οποιαδήποτε ανοχή σε αντίθετες συμπεριφορές, θα πρέπει να παύσει.
Αναμένουμε τις άμεσες, σχετικές, ενέργειές σας. Σε διαφορετική περίπτωση ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θα προχωρήσει σε αναθεώρηση των αποφάσεών του.
Για το Σωματείο Παραγωγής
Ηλεκτρικής Ενέργειας «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» ΔΕΗ Α.Ε
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Μόσχος Μόσχου Αθανάσιος Μάστορας

                                

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)