ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Νέα Ήττα στο Πρωτάθλημα για τον Αμύντα Αμυνταίου

Μακριά από τη συγκομιδή βαθμών, έμεινε για τέταρτο σερί παιχνίδι ο Αμύντας. Η ομάδα του Νίκου Γιώσκου δεν απέδωσε τα αναμενόμενα παιχνίδι με τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών , με συνέπεια να ηττηθεί στο ΔΑΚ Αμυνταίου με σκόρ 21-29.Ο Αμύντας με περιορισμένες λύσεις στην επίθεση (Ζντραβέφσκα 8γκ. και Τσιομπάνου 7γκ.), κρατήθηκε κοντά στο σκόρ, μέχρι το ημίχρονο (10-12), όμως στην επανάληψη η φιλοξενούμενη ομάδα πάτησε γκάζι και με κορυφαίες την τριάδα των Φράγκου 8γκ., Κεχαγιά 7γκ. και Ανδρίτσου 7γκ., έφτασε σε μια εύκολη επικράτηση.Η παίκτρια του Αμύντα Ελένη Γεωργιάδου σχολίασε: « Δεν αναζητάμε καμία δικαιολογία, δεν ήμασταν συγκεντρωμένες στο παιχνίδι και το πληρώσαμε.Σίγουρα η ομάδα δεν διαθέτει τη δυναμική των δυο προηγούμενων ετών , αυτό όμως δεν μας απαλλάσσει από τις ευθύνες που έχουμε απέναντι στη φανέλα και τους φιλάθλους μας.Την επόμενη αγωνιστική, η ομάδα θα έχει ρεπό, συνεπώς θα έχουμε τον χρόνο για να ανασυνταχθούμε και να προετοιμαστούμε, για το κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι (21.11) με το Καματερό».
Διαιτητές: Πατιός- Τσιάνας
5λεπτα: 2-3, 4-4, 4-6, 6-7, 8-11, 10-12 (ημχ.), 12-16, 13-19, 14-23, 16-24, 17-27, 21-29
ΑΜΥΝΤΑΣ (Ν. Γιώσκος – Α. Παπαβασιλείου): Κυρλιάνη (τ/φ), Τζαραλή, Μπάντη 2, Γεωργιάδου 1, Ζντραβέφσκα 8, Κωτσοπούλου, Παρασκευοπούλου Ε. (τ/φ), Σουμελίδου, Τσιομπάνου 7, Ταιρίδου (τ/φ), Ρακοπούλου, Παρασκευοπούλου Χ., Καλογήρου 3, Κανάργια.
Δίλεπτες Αποβολές: 1 Πέναλτι: 3/3
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Αλέξανδρος Ταρινίδης): Πυριτίδου, Ξηρίδου 1, Τροχίδου 3, Σωτηριάδου, Παναγιωτίδου 6, Πλιόγκα 1, Τσαλουκίδου, Τσιτσούκη 1, Ντιμτσούδη 1, Τρελλοπούλου, Ρουσσοπούλου, Φράγκου 8, Κεχαγιά 7, Ανδρίτσου 7, Αναστασίου 1, Παρασκευαΐδου.
Δίλεπτες Αποβολές: 4 Πέναλτι: 1/1

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)