4η συνάντηση γευσιγνωσίας της Ακαδημίας Οίνου του «Αριστοτέλη»
Υποδεχόμαστε το Κτήμα Claudia Papayianni (Κλαούντια Παπαγιάννη) και μαγειρεύει για μας, ο Chef, Νίκος Κοντοσώρος!Το Σάββατο στις 19 Μαρτίου 2016 στις 7 μ.μ. στον «Αριστοτέλη»:
• υποδεχόμαστε το Κτήμα Claudia Papayianni (Κλαούντια Παπαγιάννη) από τη Χαλκιδική.
• δοκιμάζουμε τρία μοναδικά κρασιά του:
• Αλεξάνδρα (Λευκός ξηρός, 2015, Μαλαγουζιά 100%)
• Εξ’ Αρνών Λευκός (Λευκός ξηρός, 2015, Ασύρτικο 50% και Sauvignon Blanc 50%)• Εξ’ Αρνών Ροζέ (Ροζέ ημίξηρος, 2015, Grenache Rouse 100%)
(και τα τρία Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης Χαλκιδικής)
• Συζητάμε για το κρασί και μαθαίνουμε ενδιαφέροντα στοιχεία για την επιχείρηση, με την Kλαούντια Παπαγιάννη.
• Ο βραβευμένος Chef, Νίκος Κοντοσώρος, μας μαθαίνει να συνδυάζουμε αρμονικά το φαγητό μας, με το κρασί.
• Δοκιμάζουμε βελουτέ σούπα, σπαράγγι με κρουτόν και τη συνδυάζουμε μοναδικά με Ασύρτικo - Sauvignon Βlanc!
Το ταξίδι συνεχίζεται …
Υ.Γ. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ…
• υποδεχόμαστε το Κτήμα Claudia Papayianni (Κλαούντια Παπαγιάννη) από τη Χαλκιδική.
• δοκιμάζουμε τρία μοναδικά κρασιά του:
• Αλεξάνδρα (Λευκός ξηρός, 2015, Μαλαγουζιά 100%)
• Εξ’ Αρνών Λευκός (Λευκός ξηρός, 2015, Ασύρτικο 50% και Sauvignon Blanc 50%)• Εξ’ Αρνών Ροζέ (Ροζέ ημίξηρος, 2015, Grenache Rouse 100%)
(και τα τρία Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης Χαλκιδικής)
• Συζητάμε για το κρασί και μαθαίνουμε ενδιαφέροντα στοιχεία για την επιχείρηση, με την Kλαούντια Παπαγιάννη.
• Ο βραβευμένος Chef, Νίκος Κοντοσώρος, μας μαθαίνει να συνδυάζουμε αρμονικά το φαγητό μας, με το κρασί.
• Δοκιμάζουμε βελουτέ σούπα, σπαράγγι με κρουτόν και τη συνδυάζουμε μοναδικά με Ασύρτικo - Sauvignon Βlanc!
Το ταξίδι συνεχίζεται …
Υ.Γ. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ…
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.