ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ DETROP 2016

Το Επιμελητήριο Φλώρινας συγχαίρει τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην 25η Detrop 2016 στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα την εταιρεία ‘’Αλλοτινά’’ που απέσπασε το 1ο Βραβείο Καινοτομίας στην κατηγορία παραδοσιακά προϊόντα, με την σαλιγκαρόπιτα, βότανα και βασιλικά μανιτάρια. Επίσης, βραβείο απέσπασε η εταιρεία Αφοί Α. Ναουμίδη Ο.Ε. ως καινοτόμος επιχείρηση με τα προϊόντα που παρουσίασε (πιπερόμελο). Οι επιχειρήσεις Αφοί Δινάκη Ο.Ε - αναψυκτικά, Αφοί Δημητρίου ΟΕ τυροκομικά, Αγροτικός Συνεταιρισμός Εθνικού Δρυμού Πρεσπών ‘’Πελεκάνος’’- φασόλια και ο Σονιάδης Σπυρίδων – τσίπουρο απέσπασαν τις καλύτερες κριτικές για την μοναδικότητα των προϊόντων τους. Τέλος, επιτεύχθηκαν πολλές εμπορικές συνεργασίες.
Το Επιμελητήριο μας θα συνεχίσει να στηρίζει τις επιχειρήσεις μας καθώς και τον αγροτουριστικό και γαστρονομικό προορισμό του νομού μας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)