Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΠΟΝΤΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος (Π.Ο.Ε), διοργανώνει την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016, ημέρα Μνήμης και Τιμής για τα θύματα της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού δύο κεντρικές εκδηλώσεις:
- Στην Πλατεία Αγίας Σοφίας στην Θεσσαλονίκη στις 18.30 με ομιλητή τον Τούρκο Ακαδημαϊκό και ακτιβιστή Sait Çetinoğlu (Σαϊτ Τσετίνογλου).
- Στην Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα στις 18.30 με ομιλητή τον Dr. Daniel Feierstein( Ντάνιελ Φειερστειν) πρώην πρόεδρο της IAGS (Διεθνής Ένωση Ακαδημαϊκών για την μελέτη των Γενοκτονιών), Γενοκτονολόγο, Διευθυντή του Κέντρου γενοκτονολογικών σπουδών του Εθνικού Πανεπιστημίου Τρες ντε Φεβρερο του Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.
Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις αυτές.
Με ξεχωριστή τιμή
Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας
Χρήστος-Δημήτριος Τοπαλίδης Κυριακίδου ΓεωργίαΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.