ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΦΙΛΩΤΑ

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Γυναικών Φιλώτα αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει και δημόσια τις ευχαριστίες του σε όλους εκείνους οι οποίοι συνέβαλαν στην διοργάνωση του 2ου φεστιβάλ γυναικείων παραδοσιακών χορευτικών συγκροτημάτων «ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ».
 Αρχικά την αντιπεριφέρεια Φλώρινας, το Δήμο Αμυνταίου και την ΔΗΚΕΑ που υπήρξαν συνδιοργανωτές σε αυτή μας την προσπάθεια , στη συνέχεια το πλήθος των μελών του συνδέσμου που προσέφεραν γευστικότατα εδέσματα εμπλουτίζοντας το μπουφέ, τις τριάντα και πλέον εθελόντριες οι οποίες έδειξαν για μία ακόμη φορά την αγάπη και την εκτίμηση στον σύνδεσμο με την αμέριστη βοήθεια και την άψογη εξυπηρέτηση προς τους προσκεκλημένος συλλόγους καθώς και τον διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Φιλώτα κ. Σταύρο Πασπάλη που διέθεσε αίθουσες του σχολείου για την εξυπηρέτηση των χορευτικών συγκροτημάτων.
 Μεγάλη μας τιμή που σύσσωμη η τοπική κοινωνία όπως και πλήθος επισκεπτών από την ευρύτερη περιοχή οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας . Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στα 15 χορευτικά τμήματα όλων των συλλόγων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. Πάνω από 200 χορεύτριες συμπαραστάθηκαν στην προσπάθειά μας να ενώσουμε μουσικοχορευτικά κάθε γωνιά της Ελλάδος. 
Σκοπός μας και πάθος είναι να διασώσουμε και να διαδώσουμε την παράδοση που παραλάβαμε από τους προγόνους μας ώστε να τα μεταλαμπαδεύσουμε στις επόμενες γενιές. Δυστυχώς το ξαφνικό μπουρίνι που έπληξε την περιοχή μας δεν επέτρεψε να ολοκληρωθεί το φεστιβάλ. Επιφυλασσόμαστε να επανέλθουμε στο μέλλον με ποικίλες εκδηλώσεις που θα αφορούν την παράδοση και τον πολιτισμό.

Το Δ.Σ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)