ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Για απάτη και για παράβαση του νόμου περί υπαίθριου εμπορίου συνέλαβαν έναν 54χρονο και μία 51χρονη  σε περιοχή της Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βεύης Φλώρινας. Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βεύης Φλώρινας, εντόπισαν και συνέλαβαν σε περιοχή της Φλώρινας, έναν 54χρονο και μία 51χρονη  να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. όχημα ιδιοκτησίας της 51χρονης και κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να μεταφέρουν και να διαθέτουν προς πώληση ως εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο -34- πλαστικά δοχεία, τα οποία περιείχαν συνολικά -170- λίτρα λάδι, χωρίς να υπάρχουν τα παραστατικά αγοράς και ο αριθμός έγκρισης από το Γενικό Χημείο του Κράτους.
Ανωτέρω ποσότητες κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στην αρμόδια Χημική Υπηρεσία για εργαστηριακή εξέταση, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των - 90,30- ευρώ.Οι συλληφθέντες με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για απάτη και για παραβάσεις του αγορανομικού κώδικα θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)