ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΩΝ ΣΕ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, κλοπές και απόπειρες κλοπών από οικίες σε περιοχές της Πτολεμαΐδας και της Φλώρινας και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 58 και 31χρονών. Συγκεκριμένα, από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα και την αξιοποίηση στοιχείων, εξιχνιάστηκαν δύο (2) περιπτώσεις κλοπών και δύο (2) αποπειρών κλοπών σε οικίες, που διαπράχθηκαν στις 5 και 6 Αυγούστου.
Ω ς δράστες φέρονται οι προαναφερόμενοι, οι οποίοι χρησιμοποιώντας πάντα την ίδια μεθοδολογία, κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα αφαίρεσαν χρηματικά ποσά συνολικά -750- ευρώ και τιμαλφή, συνολικής αξίας 6.500 ευρώ σύμφωνα με εκτιμήσεις των παθόντων.Από την πορεία των ερευνών προέκυψε ότι οι ανωτέρω κινούνταν με Ι.Χ.Ε. ιδιοκτησίας του 58χρονου το οποίο εντοπίστηκε σε περιοχή της Βέροιας από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας και κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης των πράξεων.Οι έρευνες για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων συνεργών συνεχίζονται, ενώ ερευνάται η συμμετοχή των ανωτέρω και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)