ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΕΥΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

 Το νέο Προεδρικό Διάταγμα για την αναδιάταξη, αναδιοργάνωση, σύσταση και λειτουργία Περιφερειακών υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας έχει σαν στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του επιπέδου προστασίας, ασφάλειας και εξυπηρέτησης των πολιτών της περιοχής μας και τη· γενικότερη αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους. Ύστερα από προσωπικές επαφές, θεσμικές συναντήσεις με το Γενικό Γραμματεία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης αλλά και συγκεκριμένες τεκμηριωμένες προτάσεις του Βουλευτή Φλώρινας, κ. Σέλτσα Κωνσταντίνου σε συνεργασία με το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Φλώρινας,το αίτημα για τη διατήρηση του αστυνομικού τμήματος Βεύης ικανοποιήθηκε, καθώς το αρχικό σχέδιο προέβλεπε την κατάργηση του.Συγκεκριμένα το άρθρο 83 του Π.Δ προβλέπει:
1. Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φλώρινας λειτουργούν το Επιτελείο και οι ακόλουθες Υπηρεσίες, οι οποίες υπάγονται διοικητικά σε αυτή:
α. Αστυνομικό Τμήμα Φλώρινας,β. Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας,γ. Τμήμα Τροχαίας Φλώρινας,
δ. Αστυνομικό Τμήμα Αμυνταίου,ε. Αστυνομικό Τμήμα Πρεσπών,στ. Αστυνομικό Τμήμα Βεύης,
ζ. Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών,η. Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής,
θ. Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών,ι. Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Νίκης και
ια. Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κρυσταλλοπηγής.
2. Έδρα των Υπηρεσιών της προηγούμενης παραγράφου ορίζεται, αντίστοιχα, ο ομώνυμος δήμος, πλην της περίπτωσης στ΄, της οποίας ως έδρα ορίζεται η δημοτική ενότητα Μελίτης του δήμου Φλώρινας και των περιπτώσεων η΄ έως και ια΄, των οποίων ως έδρες ορίζονται η δημοτική ενότητα Κρυσταλλοπηγής του δήμου Πρεσπών, η δημοτική ενότητα Κάτω Κλεινών του δήμου Φλώρινας και οι χώροι των εγκαταστάσεων των σημείων εισόδου – εξόδου Νίκης και Κρυσταλλοπηγής, αντίστοιχα.

Βουλευτής Φλώρινας
Σέλτσας Κωνσταντίνος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)