Ε.Β.Ε.: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Το Επιμελητήριο Φλώρινας ενημερώνει τα ενδιαφερόμενα μέλη του ότι σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής στις δύο διεθνείς τουριστικές εκθέσεις στο εσωτερικό της χώρας:
1. στη 32η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2016, η οποία θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη (Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης) από 18. - 20.11.2016 και
2. στη 3η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Greek Tourism Expo 2016, η οποία θα διεξαχθεί στην Αθήνα (Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo) από 25 – 27-11-2016.
Παρακαλούμε τους άμεσα εμπλεκόμενους στον τομέα του τουρισμού (χιονοδρομικά κέντρα, ξενοδοχεία και καταλύματα, τουριστικοί πράκτορες, επιχειρήσεις εστίασης και άλλες τουριστικές επιχειρήσεις) να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι και 07-11-2016 για την καλύτερη δυνατή οργάνωση της συμμετοχής στις δύο εκθέσεις.
Εφόσον οι συμμετέχοντες διαθέτουν προωθητικό - διαφημιστικό υλικό, το οποίο θέλουν να χρησιμοποιήσουν στις δύο εκθέσεις, μπορούν να το παραδώσουν στα κατά τόπους Τμήματα Τουρισμού των Περιφερειακών Ενοτήτων (Γρεβενά, Καστοριά, Φλώρινα) ή/και στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, Πολιτισμού, Τουρισμού (ΖΕΠ Κοζάνης, 2ος όροφος).
Πληροφορίες για τη συμμετοχή στις εκθέσεις μπορείτε να έχετε από τα Τμήματα Τουρισμού των Περιφερειακών Ενοτήτων (Φλώρινα - Χρυσούλα Βοσκοπούλου, 2385350460) και από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, Πολιτισμού, Τουρισμού, κ. Θ. Ζυμπίδη, 24610 52624.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)