ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΚΗ-ΟΡΥΚΤΟΧΗΜΙΚΗ, ΠΕΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΧΗΜΙΚΗ ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΒΑΡΕΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ, ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΧΡΩΜΙΟ, ΣΤΟΥΣ ΓΕΩΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ (ΥΠΕΡΒΑΣΙΚΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ, ΛΙΓΝΙΤΗΣ, ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΣΤΕΙΡΑ) ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΥΣΗΣ ΤΟΥ ΛΙΓΝΙΤΗ (ΙΠΤΑΜΕΝΗ ΤΕΦΡΑ) , ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΣΤΑ ΛΙΓΝΙΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΤΗΣ ΛΕΚΑΝΗΣ ΣΑΡΙΓΚΙΟΛ»,

Από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κοζάνης, ανακοινώνεται ότι στις 27-10-2016 διαβιβάστηκε από τη Δ/νση Περιβάλλοντος της ΔΕΗ Α.Ε. η τελική έκθεση του ερευνητικού προγράμματος «Ορυκτολογική-ορυκτοχημική, πετρολογική και γεωχημική συσχέτιση της παρουσίας βαρέων μετάλλων, με έμφαση στο χρώμιο, στους γεωλογικούς σχηματισμούς (υπερβασικά πετρώματα, λιγνίτης, ενδιάμεσα στείρα) και στα προϊόντα καύσης του λιγνίτη (ιπτάμενη τέφρα) , με την ποιότητα των υπογείων και επιφανειακών νερών στα λιγνιτικά πεδία της λεκάνης Σαριγκιόλ», που εκπονήθηκε από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.Όσοι από τους πολίτες και ενδιαφερόμενους φορείς επιθυμούν να λάβουν γνώση της μελέτης μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Αντιπεριφερειάρχη (τηλ. 2461351270) ή στη Δ/νση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας (κ. Καλλιόπη Αδαμίδου, τηλ. 2461351486) ή στο site της Π.Ε. Κοζάνης, όπου βρίσκεται αναρτημένη η έκθεση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)