ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ "ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ" ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Συνάδελφοι,
Η Ένωσή μας, στηρίζει και συμμετέχει ενεργά και φέτος στην κοινωνική δράση «Προσφορά Αγάπης και Αλληλεγγύης» που διοργανώνει η Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας, συγκεντρώνοντας τρόφιμα μακράς διαρκείας για να διατεθούν σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Η πρωτοβουλία που αναλαμβάνει η Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας είναι αξιέπαινη και αξιόλογη για να αποδείξουμε όλοι μας, σε αυτή τη δύσκολη εποχή που ζούμε, ότι το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο δεν έχει εκλείψει.Για το σκοπό αυτό καλούμε όλα τα μέλη μας να ευαισθητοποιηθούν και να συγκεντρώσουν τρόφιμα που μπορούν να διατηρηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα απαραίτητα για την καθημερινότητα, προκειμένου να διατεθούν από τους διοργανωτές σε συμπολίτες μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.
Η συγκέντρωση των παραπάνω ειδών θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία της Ένωσής μας, από τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου μέχρι και την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016..
Είμαστε σίγουροι ότι οι συνάδελφοί μας, παρ΄ όλες τις οικονομικές δυσκολίες, θα ανταποκριθούν θετικά, γιατί η ΑΝΘΡΩΠΙΑ και το ΦΙΛΟΤΙΜΟ δεν έχουν τελειώσει και θα αποδείξουμε για μια ακόμη φορά ότι κι εμείς οι Αστυνομικοί είμαστε ένα ενεργό και ευαισθητοποιημένο κομμάτι της κοινωνίας μας.
Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Ιωάννης                        ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Παντελής



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)