ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ "ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ" ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Η Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας, στο πλαίσιο των κοινωνικών της δράσεων, διοργανώνει την εθελοντική δράση «Προσφορά Αγάπης και Αλληλεγγύης» για το έτος 2016, με σκοπό τη στήριξη συμπολιτών μας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Για τον σκοπό αυτό καλούμε όλους τους Συλλόγους, τους φορείς, τους επαγγελματίες και τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν στη δράση αυτή, η οποία θα διαρκέσει από τη Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2016, μέχρι και την Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016. Για τη φετινή χρονιά επιλέχτηκε τα προσφερόμενα από τους συμπολίτες μας αγαθά να είναι τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία κρίνονται απαραίτητα για την καθημερινότητα.Η συγκέντρωση των προσφερόμενων αγαθών θα πραγματοποιείται καθημερινά από τις 10:00 έως 13:00 και από 18:00 έως και τις 21:00 στη Δημοτική Αγορά Φλώρινας στο κατάστημα Νο7. Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραδώσουν τα αγαθά που θα συγκεντρώσουν μετά από συνεννόηση στο τηλέφωνο 2385351010.
Πληροφορίες, τέλος, δίνονται στα τηλέφωνα 2385351010, 2385351031, στο email: dimotikikoinotitaflorinas@gmail.com.
Θεωρούμε ότι στις δύσκολες μέρες που διάγουμε όλοι μας το περίσσευμα της αγάπης των συνανθρώπων μας θα είναι το κίνητρο για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η συγκεκριμένη δράση της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας, που αγκαλιάστηκε χρόνια τώρα με θέρμη από όλους τους συνδημότες μας, και να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους τους συμπολίτες μας να νιώσουν τη φροντίδα και τη μέριμνα της συλλογικής κοινότητας που απλώνει με αλληλεγγύη το χέρι της να στηρίξει τις πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες της.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη θετική σας ανταπόκριση!



Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)