ΒΟΛΕΙ: ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ

Τη δεύτερη της νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις πέτυχε η ομάδα των Παγκορασίδων του Αριστέα Φιλώτα Αμυνταίου, καθώς το μεσημέρι της Κυριακής (12/11) επικράτησε στην Κοζάνη του τοπικού Πήγασου με 3-1 σετ και διατηρήθηκε στην πρώτη θέση του Γ ομίλου της ΕΣΠΕΜ, μαζί με την Α.Π. Καστοριάς και τον Ήφαιστο Φλώρινας.Έπειτα από ένα νωθρό ξεκίνημα που έφερε το σκορ στο 6-2 υπέρ των γηπεδούχων, οι παίκτριες του Αριστέα κατάφεραν να βρουν χώρους και αφού ισοφάρισαν σε 6-6, με καλές επιθετικές επιλογές προηγήθηκαν σταθερά και κατέκτησαν το σετ με 21-25.
Στο δεύτερο σετ καμία ομάδα δεν κατάφερε να πάρει διαφορά ασφαλείας, αλλά στο τέλος η ομάδα του Πήγασου με τη ώθηση των φιλάθλων του, κατόρθωσε να κερδίσει το σετ με 27-25.
Το ξεκίνημα του Αριστέα στο τρίτο σετ ήταν αποθαρρυντικό, βρέθηκε να χάνει με 16-8, εξέλιξη που υποχρέωσε την Νόπη Κούση να καλέσει time-out, το οποίο έμελλε να αλλάξει τη ροή του παιχνιδιού, καθώς οι παίκτριες της με όπλο τους το καλό σερβίς, ανέτρεψαν την σε βάρος τους κατάσταση, φτάνοντας στο 19-25.

Το άγχος των γηπεδούχων και η θέληση των παικτριών του Αριστέα για τη νίκη, έκριναν την έκβαση του τέταρτου σετ, το οποίο τελείωσε με 18-25 υπέρ του Αριστέα.
Τα σετ : 21-25, 27-25, 19-25, 18-25
Α.Σ. ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ : Συνδούκα, Τζιαναμπέτη Ζ., Γκατζάλα, Σάκκουλα, Δισέρη, Καρανάνου, Χατζηκυριακίδου, Ευσταθιάδου, Χαντζιάρα, Νταλάκου, Τζιαναμπέτη Δ., Καραγιαννη (προπονητής Κοτζατίσογλου Χ.)
Α.Σ. ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΦΙΛΩΤΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ : Κατσουπάκη Μ., Μπάλι Φ., Χαραλαμπίδου, Κατσουπάκη Ε., Καπετανάκη, Μπάλι, Κιοσέ (προπονητής Κούση Νόπη)
ΒΟΛΕΙ: Βελτιωμένος αλλά άτυχος ο Αριστέας στις Κορασίδες
Ο Αριστέας Φιλώτα Αμυνταίου υποδέχτηκε στο ΔΑΚ Αμυνταίου το Σάββατο (11/11) τον Πήγασο Κοζάνης, από τον οποίο ηττήθηκε με 3-0 σετ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Γ ομίλου του πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΣΠΕΜ.

Ο Αριστέας ήταν ανταγωνιστικός στο πρώτο σετ, όντας καλύτερος σε όλους τους τομείς, αιφνιδίασε τις φιλοξενούμενες που ήταν το φαβορί της αναμέτρησης και προηγήθηκε με 9-5, όμως η ατυχία του χτύπησε την πόρτα, ενώ προηγείτο 19-15 είδε την βασική του πασαδόρο να αποχωρεί με τραυματισμό, εξέλιξη που επέτρεψε στην ομάδα της Κοζάνης, αρχικά να ισοφαρίσει σε 24-24 και στη συνέχεια να φτάσει στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 27-25, εκμεταλλευόμενη τα δώρα της διαιτησίας, σε αμφισβητούμενες φάσεις.
Από ΄κεί και έπειτα οι παίκτριες του Πήγασου, αξιοποίησαν την έλλειψη συγκέντρωσης των γηπεδούχων σε επίθεση και άμυνα, κερδίζοντας εύκολα τα δυο επόμενα σετ με 25-15 και 25-11.
Διαιτητής: Καραπάνου Δήμητρα

Τα Σετ: 28-26, 25-15, 25-11
Αριστέας Φιλώτα Αμυνταίου (Νόπη Κούση – Βαρβάρα Νικηφόρου): Μπαλη, Καπετανάκη, Γιώβη, Χαραλαμπίδου, Θεολογίδου, Δεληδιαμαντή, Κατσουπάκη Ε., Κατσουπάκη Μ. Γετίμη.
Πήγασος Κοζάνης (Χαράλαμπος Κοτζατίσογλου): Καραμπίνα, Σαββουλίδου, Πατσιούρα, Ρουρκα, Κοτσίφκα, Βλάχου, Δούγαλη, Ματσαρίδου, Παπακώστα, Μαλιάτσιου, Δραγατσικα, Δισέρη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)