ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΑΣΚΑΦΩΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

Ο Βουλευτής Π.Ε Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης , στα πλαίσια των επισκέψεων που πραγματοποιεί σε όλο το νομό, παραβρέθηκε στον χώρο των Αρχαιολογικών ανασκαφών της περιοχής Αμυνταίου. Ο κ. Βουλευτής επισκέφτηκε τόσο τον χώρο των ανασκαφών , όσο και τους χώρους επεξεργασίας των αρχαιολογικών ευρημάτων ενώ συνομίλησε με τους υπεύθυνους Αρχαιολόγους και τους εργάτες . Τον κ. Βουλευτή ενημέρωσε για το ιστορικό της ανασκαφής αλλά και για την πορεία των εργασιών ο αρχαιολόγος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Φλώρινας κ. Πανίκος Χρυσοστόμου .
Ο κ. Αντωνιάδης εντυπωσιάστηκε από το πλήθος των ευρημάτων που έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη , τα οποία είναι ανεκτίμητης αρχαιολογικής αξίας και καταδεικνύουν τον σημαντικό πολιτισμό που αναπτύχθηκε στην περιοχή , χιλιάδες χρόνια πριν. Παράλληλα συνεχάρη τόσο τους υπεύθυνους αρχαιολόγους όσο και τους εργάτες για το σημαντικό έργο που επιτελούν , μέσα από το οποίο δίνεται η δυνατότητα της εργασίας σε εκατοντάδες κατοίκους της περιοχής.
Ο κ. Βουλευτής δεσμεύτηκε ότι θα συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις για τη συνέχιση των εργασιών μέσα από παρεμβάσεις τόσο στην Ελληνική Βουλή όσο και στο αρμόδιο Υπουργείο έτσι ώστε οι αρχαιολογικές ανασκαφές , που αποτελούν σημαντικό οικονομικό πνεύμονα για την περιοχή, να τύχουν της ανάλογης στήριξης από την πολιτεία .

Γραφείο Τύπου

του Βουλευτή Π.Ε. Φλώρινας Αντωνιάδη Γιάννη



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)