ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΒΡΑΧΕΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΔΕΝΔΡΟΚΟΜΙΑ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Ο Δήμος Αμυνταίου ενημερώνει τους δημότες του ότι έχουν ξεκινήσει οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο επιμορφωτικό σεμινάριο βραχείας εκπαίδευσης, το οποίο θα υλοποιηθεί με την συνεργασία του Τ.Ε.Ι. Δυτ. Μακεδονίας στο πλαίσιο του προγράμματος
ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΟΣ 2017 -2018.
Το σεμινάριο είναι διάρκειας 50 ωρών, κατεύθυνσης ΔΕΝΔΡΟΚΟΜΙΑΣ και απευθύνεται σε νέες και νέους που θέλουν να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα.
Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά από την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018 έως και την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: akatsarou@minedu.gov.gr.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.minedu.gov.gr/ng-nea-genia/ng-deltia-tupou/32843-01-02-18-prosklisi-ypovolis-ekdilosis-endiaferontos-gia-symmetoxi-neon-sto-seminario-vraxeias-ekpaidefsis-to-opoio-tha-ylopoiithei-me-ti-synergasia-tou-texnologikoy-ekpaideftikoy-idrymatos-dytikis-makedonias-sti-florina-sto-plaisio-tou-programmatos-triptolemos-2017-2020
Ο Δήμος Αμυνταίου συγχαίρει το ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων για αυτή του την πρωτοβουλία. Η επικαιροποίηση των δεξιοτήτων και η επαγγελματική κατάρτιση του τοπικού μας πληθυσμού ιδιαίτερα στον τομέα της Αγροδιατροφής είναι βασική προϋπόθεση για την ομαλή μετάβαση της τοπικής μας κοινωνίας στην μεταλιγνιτική περίοδο και την προσαρμογή του ανθρώπινου μας δυναμικού σε ένα νέο περιβάλλον καινοτόμο και ανταγωνιστικό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ