ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ: Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ(VIDEO)

Για την ατμοσφαιρική ρύπανση στην Φλώρινα που χτύπησε κόκκινο τις τελευταίες μέρες μίλησε στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1  ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας Κώστας Γέρου. Όπως είπε ο κ. Γέρου οι χαμηλές θερμοκρασίες και η οικονομική κρίση που μαστίζει τους κατοίκους της περιοχής της Φλώρινας, όπου η ανεργία αγγίζει το 40% γενικά και το 75% στους νέους, τους έχει οδηγήσει στην χρήση ακατάλληλων υλικών, όπως ξύλα εμποτισμένα με χημικά ή λιγνίτη, με αποτέλεσμα να μολύνεται η ατμόσφαιρα και οι δείκτες μετρήσεων της να χτυπούν κόκκινο.
Ο κ. Γέρου επεσήμανε ακόμα πως όλα αυτά τα προβλήματα θα λυθούν με την κατασκευή της τηλεθέρμανσης Φλώρινας και Μελίτης που θα συμβάλλει τόσο στην οικονομική ανάσα των κατοίκων της περιοχής για την θέρμανση τους αλλά και στην προστασία τους περιβάλλοντος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)