Κυριακή, 27 Μαΐου 2018

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΜΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Μετά την επιτυχημένη επιχειρηματική αποστολή του Επιμελητηρίου μας στην Πάφο συναποφασίστηκε η δημιουργία τουριστικού πακέτου από την Φλώρινα προς την Πάφο και αντίστροφα. Στο πακέτο περιλαμβάνεται και ο θρησκευτικός τουρισμός. Πιστεύουμε ότι ανάλογες ενέργειες ενδυναμώνουν την τοπική οικονομία και αναδεικνύουν την περιοχή μας ως τουριστικό προορισμό.
Επίσης, εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου μας επισκέφθηκαν μεγάλα τουριστικά γραφεία της Θεσσαλονίκης και συζητήθηκε η δικτύωση με τουριστικό προορισμό την ΠΕ Φλώρινας.
Για τους παραπάνω λόγους προσκαλούμε τα ξενοδοχεία, ξενώνες, ενοικιαζόμενα δωμάτια, τουριστικά πρακτορεία και άλλες επιχειρήσεις στον τομέα του τουρισμού της ΠΕ Φλώρινας, σε συνάντηση εργασίας στα γραφεία του Επιμελητηρίου Φλώρινας (Μεγαρόβου 15) την Τετάρτη 30/ 05/ 2018 και ώρα 7.00 το απόγευμα με θέμα: ‘’Η τουριστική δικτύωση της Π.Ε. Φλώρινας’’.
Η παρουσία όλων των ενδιαφερομένων στον τομέα του τουρισμού κρίνεται απαραίτητη λόγω των νέων δεδομένων που διαμορφώνονται στην περιοχή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.