Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018

ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος της Πρακτικής Σκοποβολής, την 26 και 27 Μαΐου 2018, ο Σύλλογος Καταδρομέων Βορείου Ελλάδος διοργάνωσε διήμερο αγώνα Level ΙΙΙ, στο σκοπευτήριο Πενταλόφου.
Η Λέσχη μας εκπροσωπήθηκε με έξιαθλητές οι οποίοι σε συνέχεια των άψογων εμφανίσεων τους ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους. Συγκεκριμένα, ο ΜΟΥΛΕΛΗΣ Ηλίας ο οποίος αγωνίστηκε στην νέα κατηγορίατηςΠρακτικήςΣκοποβολής, PRODUCTIONOPTICSκατέλαβε την 1η θέση.
 Ο Θανάσης ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ ο οποίος αγωνίζεται από την αρχή της χρονιάς στην μεγάλη κατηγορία της PRODUCTIONμε μια εξαιρετική εμφάνιση κατέλαβε την 2η θέση, ενώ η ομάδα της ΣΑΛΦ, στην ίδια κατηγορία με τους ΚΑΤΣΟΥΤΑ, ΜΑΡΓΑΡΗ, ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗ και ΧΑΤΖΗΛΙΑκατέλαβε την 2η θέση. Την αποστολή συμπλήρωσε ο ΡΟΖΑΣ Κωνσταντίνος ο οποίος αγωνίστηκε στην κατηγορία STANDARD και κατέλαβε την 18η θέση.
Iδιαίτερη τιμή επιφύλαξε στον Θανάση ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗ ο Πρόεδρος του διοργανωτή συλλόγου, Υπ/γοςε.α. ΣΟΥΛΗΣ Γεώργιος, ο οποίος τον τίμησε για τις επιδόσεις του στην Πρακτική Σκοποβολή και έκανε ξεχωριστή αναφορά για το ήθος και τον χαρακτήρα του. Η αποδοχή και οι εκδηλώσεις αγάπης του συνόλου των αθλητών και των παραγόντων που συμμετείχαν στον αγώνα,εμπλούτισαν την ήδη γιορτινή ατμόσφαιρα με αίσθημα υπερηφάνειας και συγκίνησης.

Για το Δ.Σ.
ΣΤΑΪΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
https://salflorinas.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.