ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη των φορέων της Δυτικής Μακεδονίας, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 στην Κοζάνη. Στη σύσκεψη συμμετείχαν τα πέντε Εργατικά Κέντρα της Δυτικής Μακεδονίας, εκπρόσωποι της ΑΔΕΔΥ, των επιμελητηρίων, των συνταξιούχων και των λοιπών κοινωνικών φορέων & συλλόγων της περιφέρειας.
Μετά από διαλογική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων αποφασίστηκε ομόφωνα να πραγματοποιηθεί απεργιακή κινητοποίηση και συγκέντρωση των φορέων την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 και ώρα 11:00 στην πλατεία της Κοζάνης.Σκοπός αυτής της κίνησης είναι η δημιουργία μιας νέας ευρείας κοινωνικής συμμαχίας ενάντια σε ΛΙΤΟΤΗΤΑ, ΑΝΕΡΓΙΑ & ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ.
Σε συνέχεια της παραπάνω απόφασης καλούμε τα σωματεία μέλη μας, τους άνεργους και τους συνταξιούχους να ενώσουμε τις φωνές μας στο συλλαλητήριο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)