Τρίτη, 29 Μαΐου 2018

ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη των φορέων της Δυτικής Μακεδονίας, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 στην Κοζάνη. Στη σύσκεψη συμμετείχαν τα πέντε Εργατικά Κέντρα της Δυτικής Μακεδονίας, εκπρόσωποι της ΑΔΕΔΥ, των επιμελητηρίων, των συνταξιούχων και των λοιπών κοινωνικών φορέων & συλλόγων της περιφέρειας.
Μετά από διαλογική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων αποφασίστηκε ομόφωνα να πραγματοποιηθεί απεργιακή κινητοποίηση και συγκέντρωση των φορέων την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 και ώρα 11:00 στην πλατεία της Κοζάνης.Σκοπός αυτής της κίνησης είναι η δημιουργία μιας νέας ευρείας κοινωνικής συμμαχίας ενάντια σε ΛΙΤΟΤΗΤΑ, ΑΝΕΡΓΙΑ & ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ.
Σε συνέχεια της παραπάνω απόφασης καλούμε τα σωματεία μέλη μας, τους άνεργους και τους συνταξιούχους να ενώσουμε τις φωνές μας στο συλλαλητήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.