Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ "ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ"

Γίνεται γνωστό ότι το Κέντρο Νεότητας «ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ» της Μητρόπολής μας διοργανώνει και υλοποιεί για δεύτερη φορά (1η- Αύγουστος 2016) το Πρόγραμμα «Κατασκήνωση εν δράσει!»το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 στις Κατασκηνώσεις της Μητροπόλεώς μας στο χωριό Πρώτη Φλώρινας. Ένα διήμερο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά που θα πάνε Α΄ και Β΄ Δημοτικού.
Τα παιδιά θα απασχοληθούν από τις 10 το πρωΐ μέχρι τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου καί από τις 8 το πρωΐ μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής,με ενδιαφέρουσες για την ηλικία τους δραστηριότητες μέσα στον χώρο της κατασκήνωσης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Μητρόπολης «www.imflorinas.gr»στην ενότητα «Κατασκήνωση εν δράσει!» 2018, και να δηλώσουν συμμετοχή.
Λογω των ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ θα τηρηθει ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ.
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.