Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018

ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΒΙΓΛΑ-ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙ

Με το σύνθημα «Αν η Αθήνα είναι η καρδιά της Ελλάδας η Μακεδονία είναι η ψυχή της» και «Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική» χιλιάδες κόσμου έδωσε το παρόν σήμερα στο συλλαλητήριο που διοργανώθηκε στην Βίγλα Πισοδερίου με τη συμμετοχή Δημάρχων από όλη τη Δυτική Μακεδονία, την Αθήνα, τις Σέρρες και άλλες περιοχές και Μητροπoλίτες από όλη την Ελλάδα.
Μερίδα διαδηλωτών προσπάθησε να περάσει με τα πόδια το μπλόκο των αστυνομικών που είχε στηθεί λίγο πιο κάτω από το Πισοδέρι Φλώρινας, όπου σημειώθηκαν επεισόδια κατά τη διάρκεια των οποίων τραυματίστηκαν 4 πολίτες, μία εκ των οποίων μεταφέρθηκε από το Νοσοκομείο Φλώρινας στην Καστοριά και η οποία αργά το απόγευμα πήρε εξιτήριο, και 6 αστυνομικοί ελαφρά τραυματισμένοι.


Πηγή: www.ert.gr/news/florina

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.