Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΜΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Π.Ε.ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Aτόμων με Αναπηρία ΠΕ Φλώρινας θα πραγματοποιήσει και φέτος για 17η συνεχή χρονιά σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία [ΠΟΣΓΚΑμεΑ] και το Υπουργείο Υγείας το κατασκηνωτικό πρόγραμμα ΑμεΑ 2018 σε κρατικές κατασκηνώσεις της Βόρειας Ελλάδας. Ο φορέας μας θα συμμετάσχει στην κατασκήνωση της Ολυμπιάδας στη Χαλκιδική από 12/7/2018 έως 21/7/2018.

Δύναται η ευκαιρία και στα παιδιά-άτομα με αναπηρία να βρεθούν για κάποιο χρονικό διάστημα στην εξοχή, μακριά από την καθημερινότητα του σπιτιού τους και να ψυχαγωγηθούν, αλλά και στους γονείς λίγες στιγμές ξεκούρασης από την συνεχή φροντίδα που απαιτείται για τις ανάγκες της αναπηρίας των παιδιώνΑμεΑ. Βασική προϋπόθεση για την πραγματοποίηση του προγράμματος είναι οι συνοδοί των ΑμεΑ. Όσοι επιθυμούν να εργαστούν για 10 ημέρες (με εργόσημο και βεβαίωση) στο παραπάνω πρόγραμμα να υποβάλλουν αίτηση με τα αντίστοιχα δικαιολογητικά στο σύλλογο προκειμένου να αξιολογηθεί από το ΔΣ.
(www.posgamea.gr έντυπο αίτησης συνοδού κατασκηνωτών-κριτήρια πρόσληψης συνοδού)
Τηλ. Επικοινωνίας
6974254155 κ. Σουμελίδου Ιορδάνα
6975842028 κ. Σιδηροπουλου Αγνή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.