ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΔ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΧΡΩΝ ΊΔΙΩΤΩΝ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΕ 120 ΔΟΣΕΙΣ

Ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών με Θέμα: Ένταξη και των χρεών ιδιωτών προς Δήμους σε ρύθμιση 120 δόσεων κατέθεσε ο βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης.
Ολόκληρο το κείμενο της ερώτησης:
Κύριε υπουργέ,
Η δυνατότητα ένταξης των χρεών ενός ιδιώτη προς την εφορία ή τα ασφαλιστικά ταμεία σε ρύθμιση 120 δόσεων, αποτελεί ένα μέτρο καθ’ όλα σωστό. Από τη μία δίνει τη δυνατότητα στον οφειλέτη να μπορέσει να αποπληρώσει το χρέος του, ενώ από την άλλη το κράτος βάζει στα ταμεία του χρήματα που υπό άλλες συνθήκες δεν θα εισέπραττε καθόλου.
Πέραν των οφειλών σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία, υπάρχουν και οι οφειλές ιδιωτών προς τους Δήμους. Κατά το παρελθόν είχαν μπει και αυτές οι οφειλές σε ρύθμιση με θετικά αποτελέσματα. Ως εκ τούτου, καλό θα ήταν να δοθεί εκ νέου η δυνατότητα ένταξης των οφειλών προς Δήμους σε ρύθμιση 120 δόσεων. Το μέτρο θα λειτουργήσει προς όφελος τόσο των οφειλετών, όσο και των ίδιων των Δήμων, βελτιώνοντας τα οικονομικά τους.
Κατόπιν των ανωτέρω
Ερωτάται ο κ. Υπουργός
Προτίθεστε να εντάξετε σε ρύθμιση 120 δόσεων και τις οφειλές ιδιωτών προς τους Δήμους;
Σκοπεύετε να δώσετε τη δυνατότητα ένταξης σε αυτές τις ρυθμίσεις και σε όσους κατά το παρελθόν είχαν ενταχθεί, αλλά λόγω οικονομικών δυσκολιών δεν κατάφεραν να είναι συνεπείς στην πληρωμή του συνόλου των δόσεων;
Ο Ερωτών Βουλευτής
Γιάννης Αντωνιάδης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)