ΟΜΑΔΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Το Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝ.Ε. Γ.Σ.Ε.Ε. σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Φλώρινας θα υλοποιήσει για το μήνα Δεκέμβριο ομαδικά εργαστήρια πληροφόρησης και συμβουλευτικής για ανέργους.Τα ομαδικά εργαστήρια παρέχονται δωρεάν και υλοποιούνται μέσω του Περιφερειακού Παραρτήματος ΙΝ.Ε. Γ.Σ.Ε.Ε. Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη με στόχο την πληρέστερη υποστήριξη για την ένταξη ή την επανένταξη ανέργων στην αγορά εργασίας.

Κατά το μήνα Δεκέμβριο 2018 θα υλοποιηθούν τα παρακάτω 2 εργαστήρια:
Α/Α Ημερομηνία Χώρος Ώρα Τίτλος Εργαστηρίου
1 Παρασκευή 7/12/2018 2ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας 16.00- 18.00 Τεχνικές πλοήγησης στην αγορά εργασίας: Βιογραφικό Σημείωμα-Συνοδευτική Επιστολή
2 Παρασκευή 7/12/2018 2ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας 18.15- 20.15 Διαχείριση Άγχους κατά την Αναζήτηση Εργασίας

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, στη Λεωφόρο Ελευθερίας 9, στη Φλώρινα.
Υπεύθυνοι των εργαστηρίων είναι:
1. ΙΝ.Ε. Γ.Σ.Ε.Ε. Κοζάνης
Καμβουνίων 24, Κοζάνη
Τηλ.: 24610-49780
2. Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φλώρινας
Δημοτικής Αγοράς 70, Φλώρινα
Τηλ.:23850-45891


Η παρούσα πρωτοβουλία οργανώνεται στα πλαίσια του Υποέργου2 «Λειτουργία των εξ’ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσιών νομικής και επαγγελματικής πληροφόρησης και συμβουλευτικής στις Μονάδες παροχής υπηρεσιών καθώς και των υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής των ανέργων στα εξειδικευμένα κέντρα προώθησης στην απασχόληση στον άξονα των περισσότερο αναπτυγμένων περιφερειών (ΜΕΤ – Υποέργο 2)» της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 500945 στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)