ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΚΙΛΕΛΕΡ

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αμυνταίου παρευρέθηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Νάουσα, εχθές 3-12-2018, με θέμα: Τα προβλήματα στο συμπύρηνο και επιτραπέζιο ροδάκινο καθώς και στο νεκταρίνι. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης Αγροτικοί Σύλλογοι από όλες τις περιοχές της χώρας που καλλιεργούνται ροδάκινα και νεκταρίνια.
Ομόφωνα αποφασίστηκε να δώσουν όλοι μαζί το παρών στη μεγάλη συγκέντρωση των αγροτών που θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων στη Νίκαια, την Κυριακή 09 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 12:00, στην αίθουσα του Κιλελέρ.Ο Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Αμυνταίου καλεί όλους τους παραγωγούς της περιοχής, αγρότες και κτηνοτρόφους, αλλά και τις οργανώσεις που τους εκπροσωπούν να συμμετάσχουν στη μεγάλη Παναγροτική Συνδιάσκεψη, όπου και θα αποφασιστεί η ατζέντα των θεμάτων αλλά και το διεκδικητικό πλαίσιο του αγώνα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)