ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΤΡΥΦΩΝ ΓΡΟΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Τους αγρότες στη διασταύρωση του Αντιγόνου επισκέφθηκαν το απόγευμα της Τρίτης ο υποψήφιος δήμαρχος Τρύφων Γρομπανόπουλος μαζί με κλιμάκιο υποψηφίων του συνδυασμού του. Εκεί, συναντήθηκαν με τη συντονιστική επιτροπή του μπλόκου καισυζήτησαν θέματα που αφορούν το σύνολο του αγροτικού κόσμου της περιοχής προκειμένου να ενημερωθούν για τον τρόπο αντίδρασης και τις μελλοντικές τους ενέργειες.
Ακολούθησε διάλογος με την πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αμυνταίου κα Διαμάντω Κρητικού, τα μέλη του ΔΣαλλά και με το σύνολο των παραβρισκόμενων. Ο υποψήφιος δήμαρχος ΤρύφωνΓρομπανόπουλος αφού αναγνώρισε ότι η βάση της οικονομικής αλλά και κοινωνικής διαστρωμάτωσης του Δήμου μας είναι ο πρωτογενής τομέας, χαρακτήρισε το μπλόκο της περιοχής ως ένα από τα πιο καθοριστικά στον αγώνα των αγροτών, και διαβεβαίωσε τους αγρότες πως θα είναι στο πλευρό τους στη διεκδίκηση των αιτημάτων τους.
Τόνισε ότι στην προοπτική της μελλοντικήανάληψηςτης δημοτικής αρχής, θα δοθεί μεγάλη προσοχή στη λήψη αποφάσεων που θα διευκολύνουν την αγροτική και κτηνοτροφική οικονομία και παραγωγή, πάντοτε σε συνεχή επαφή με τις συνδικαλιστικές δομές του γεωκτηνοτροφικούκινήματος και τις θεσμικές Ενώσεις του πρωτογενή τομέα.
Από το γραφείο τύπου του συνδυασμού

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)