Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2019

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗ ΤΚ ΞΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ

Τη τοπική κοινότητα Ξινού Νερού του Δήμου Αμυνταίου επισκέφθηκε ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης. Ο κ. Βουλευτής εκκλησιάστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου και στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της κοινότητας κ. Κουκουλά Χάρη , και κατοίκους της τοπικής κοινότητας .Ο κ. Αντωνιάδης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τους κατοίκους της τοπικής κοινότητας για την θερμή υποδοχή σε ένα από τα μεγαλύτερα χωριά του νομού και ενημέρωσε τους κατοίκους για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις καθώς και για τοπικά ζητήματα .

Ο πρόεδρος και οι κάτοικοι έθεσαν ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα τους . Συγκεκριμένα υπήρξαν έντονα παράπονα για τις μικρές ποσότητες ξύλων που προμηθεύτηκαν για το φετινό δύσκολο χειμώνα καθώς και για την ιδιαίτερα υψηλή τιμή του πετρελαίου θέρμανσης. Ακόμα αναφέρθηκαν σε αγροτικά θέματα και μετέφεραν στον κ. Βουλευτή τον έντονο προβληματισμό τους για τους αυξημένους φόρους που καταβάλλουν και καθιστούν τα προϊόντα τους μη ανταγωνιστικά καθώς εκτοξεύεται το κόστος παραγωγής. Ο κ. Βουλευτής ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τους κατοίκους για τη φιλοξενία και έκανε εκτενή αναφορά για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα στα τέσσερα χρόνια της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ , μια τετραετία η οποία αποδεικνύεται καταστροφική για την ανάπτυξη και την πρόοδο της χώρας και ανέλυσε στους κατοίκους το πλάνο με το οποίο η Νέα Δημοκρατία θα πορευτεί από τη στιγμή που ο Ελληνικός λαός θα της δώσει εντολή για τη διακυβέρνηση του κράτους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.