ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ 78 ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΜΕΣΩ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Με τους 78 επιτυχόντες του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης,καλοσωρίζοντας τους και ζητώντας από όλους την συνεργασία τους προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από την εξυπηρέτηση των δημοτών.
 

Στην ομιλία του τόνισε "από σήμερα και για τους επόμενους 8 μήνες αυτό θα είναι το κοινό μας σπίτι και η εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας η κοινή μας μέριμνα.

Ως δημοτική αρχή αγωνιζόμαστε διαρκώς για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας με διττό στόχο. Αφενός την κάλυψη των αυξημένων λειτουργικών αναγκών μας, αφετέρου την καταπολέμηση της ανεργίας και την οικονομική ενίσχυση των νοικοκυριών, ιδιαίτερα αυτή την δύσκολη περίοδο.
Είμαι σίγουρος πως όλες και όλοι σας θα βοηθήσετε τα μέγιστα τις υπηρεσίες στις οποίες θα τοποθετηθείτε και θα έχετε μία αγαστή συνεργασία με όλους τους υπαλλήλους και τους προϊσταμένους του Δήμου μας.
Θέλω, λοιπόν, να σας ευχαριστήσω για όσα θα προσφέρετε στην κοινωνία και στους συνδημότες μας και να σας ευχηθώ καλή αρχή και καλή δουλειά".


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)