Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Π. ΠΕΡΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΑΠΛ. ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Την Τετάρτη 09/09/2020 ανακοινώθηκε η νέα σύνθεση των Τομεαρχών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, όπου είχα την τιμή να τοποθετηθώ ως Αναπληρώτρια Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας στο πλευρό του συντρόφου Σ. Φάμελλου, σε ένα κρίσιμο και απαιτητικό χαρτοφυλάκιο στο συγκείμενο της βίαιης απολιγνιτοποίησης που εκτελεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Υπό μορφή «σκιώδους κυβέρνησης» και στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για ανάδειξη των ζητημάτων που προκαλεί το εγχείρημα της χωρίς σχέδιο απολιγνιτοποίησης και η πρόκληση της κλιματικής αλλαγής, καταθέτοντας τεκμηριωμένες προτάσεις βιώσιμης ανάπτυξης. Το ενδιαφέρον μας για τις περιοχές που πλήττονται θα παραμείνει αμείωτο και θα θέτουμε συνεχώς σε πρώτο πλάνο τις διεκδικήσεις τους. Παράλληλα, με προτάσεις για χωροταξία, προστασία του περιβάλλοντος και βιώσιμη ενεργειακή ασφάλεια θα συμβάλλουμε στην οικολογία του 21ου αιώνα, με σεβασμό στην φύση και στον άνθρωπο. Ευχαριστώ πολύ τους συνεργάτες/ιδες, συντρόφους/σσες, φίλους και φίλες του Τομέα Μεταφορών για την άψογη συνεργασία όλο αυτό το διάστημα και τέλος, τους συμπολίτες/ισσες μου και όλους τους συντρόφους/ισσες για τη συνεχή τους υποστήριξη στο κοινοβουλευτικό μου έργο. 

Η Βουλευτής Φλώρινας

Αναπλ. Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας ΣΥΡΙΖΑΘεοπίστη (Πέτη) Πέρκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.