ΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ/ΕΦΗΒΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Η παιδική/εφηβική Ομάδα Παραγωγής Ταινιών Μικρού Μήκους της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας μεταφέρει τις συναντήσεις της από το κτήριο της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας (παλιό ξενοδοχείο Διεθνές) στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας (ΝΕΟ ΠΑΡΚΟ), με σκοπό να εξυπηρετηθούν πλήρως οι ανάγκες της ομάδας.
Επομένως, από το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου (ώρα 16.30) οι συναντήσεις και οι πρόβες της ομάδας θα λαμβάνουν χώρα στην εν λόγω αίθουσα.
Για τον λόγο αυτό, το Δ.Σ. της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας ευχαριστεί τον Δήμο Φλώρινας για τα γρήγορα αντανακλαστικά που επέδειξε για την παραχώρηση της αίθουσας, συμβάλλοντας τα μέγιστα για τη λειτουργία της νεοσύστατης ομάδας.
Οι πρόβες και οι συναντήσεις της ομάδας θα λαμβάνουν χώρα πλήρως εναρμονισμένα με τα μέτρα που προβλέπονται για την αποφυγή διασποράς του COVID-19. Παρακαλείσθε να προσέρχεστε κατόπιν επικοινωνίας.
Τηλ. Επικοινωνίας: 6981539929 Υπεύθυνος προγράμματος: Λιθοξοΐδης Στέλιος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)