Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021

ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΦΛΏΡΙΝΑΣ: ΤΡΈΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΌ


Πορεία 5 χιλιομέτρων στο πλαίσιο της δράσης «Τον μήνα Απρίλιο τρέχουμε για τον αυτισμό» διοργανώνει την Κυριακή των Βαΐων η Ποντιακή Νεολαία Φλώρινας «Δημήτριος Υψηλάντης» .

Σε ανακοίνωση κάλεσμα του το Δ.Σ. αναφέρει "Πιστή στις αρχές που διέπουν το σύνολο της Ποντιακής Νεολαίας θέλουμε και εμείς να συνδράμουμε στον αγώνα, ώστε να γίνει ορατή μία αόρατη πάθηση. Σημείο εκκίνησης της δράσης η Εύξεινος Λέσχη στις 11:30 το πρωί με σημείο τερματισμού το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στη Σχολή Γεωπονικών Επιστημών.

"Εξαιτίας όμως των μέτρων που υπάρχουν κατά της διασποράς του covid-19 στην συγκεκριμένη δράση" αναφέρει ακόμα "θα συμμετάσχει μόνο το Δ.Σ. της Ποντιακής Νεολαίας. Μπορούμε όλοι μας όμως να συμμετέχουμε κάνοντας εγγραφή στην εφαρμογή raceforautism.gr και να διαλέξουμε το άθλημα που θέλουμε και μεμονωμένα και με ασφάλεια να γίνουμε και εμείς κομμάτι του παζλ".Για το Δ.Σ. της Ποντιακής Νεολαίας «Δημήτριος Υψηλάντης»
Ο Πρόεδρος
Κωνσταντίνος Παυλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.