Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021

Γ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ : "ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ"

"Οι ανακοινώσεις του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, νομίζω πως δικαιώνουν τις προσδοκίες όλων μας. Ήμουν και θα είμαι πάντα στο πλάι των αγροτών, συμπαραστάτης στα δίκαια αιτήματά τους", επισημαίνει σε δήλωση του ο Βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης σχετικά με τις δηλώσεις του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λιβανού για την προκαταβολή που αφορά τις ζημιές από τον παγετό στους αγρότες της Δυτικής Μακεδονίας και της Φλώρινας. 

Σημειώνει ακόμα πως "από την πρώτη στιγμή, ο Πρωθυπουργός κ. Κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνηση δια του αρμοδίου υπουργού στάθηκε στο πλευρό των αγροτών μας που επλήγησαν από τον ανοιξιάτικο παγετό. Δύο δίκαια αιτήματα των αγροτών, αυτό της προκαταβολής και αυτό της κατάργησης του πλαφόν, πλέον ικανοποιούνται. Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σπ. Λιβανός, δίνονται 155 εκ. ευρώ ως προκαταβολή για τις ζημιές και αποζημίωση στο 100% με κατάργηση του πλαφόν. Για το συγκεκριμένο θέμα από την πρώτη στιγμή επισκέφτηκα τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ και τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, αλλά και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.