Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΗ ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΚΑΙΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ

Ενδελεχής ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής για τη Δίκαιη Μετάβαση Κώστη Μουσουρούλη για την εξέλιξη του προγράμματος της Δίκαιης Μετάβασης, πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα με ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στον τομέα των επενδύσεων. Επιπλέον συζητήθηκαν τα αυξημένα ποσοστά επιδότησης, τα ποσά τα οποία θα διατεθούν από όλα τα Ταμεία, ο τρόπος χορήγησής τους για τις νέες επενδύσεις, οι συνεργασίες Περιφερειών, Δήμων μεταξύ τους και με τα Υπουργεία, καθώς επίσης και η πορεία διαβούλευσης του τελικού σχεδίου-πρότασης και η επίσπευση της υλοποίησής τους, καθώς και άλλα θέματα σχετικά με τις υποδομές την ενέργεια κ.λπ.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο βουλευτής Φλώρινας Γ. Αντωνιάδης, οι βουλευτές Κοζάνης Στ. Κωνσταντινίδης, Γ. Αμανατίδης, Π. Βρυζίδου (μέσω τηλεδιάσκεψης), Αρκαδίας ο υφυπουργός εξωτερικών Κ. Βλάσης καθώς και ο Πρόεδρος της Εγνατίας Οδού κ. Γ. Κωνσταντόπουλος.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.