ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΗ ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΚΑΙΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ

Ενδελεχής ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής για τη Δίκαιη Μετάβαση Κώστη Μουσουρούλη για την εξέλιξη του προγράμματος της Δίκαιης Μετάβασης, πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα με ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στον τομέα των επενδύσεων. Επιπλέον συζητήθηκαν τα αυξημένα ποσοστά επιδότησης, τα ποσά τα οποία θα διατεθούν από όλα τα Ταμεία, ο τρόπος χορήγησής τους για τις νέες επενδύσεις, οι συνεργασίες Περιφερειών, Δήμων μεταξύ τους και με τα Υπουργεία, καθώς επίσης και η πορεία διαβούλευσης του τελικού σχεδίου-πρότασης και η επίσπευση της υλοποίησής τους, καθώς και άλλα θέματα σχετικά με τις υποδομές την ενέργεια κ.λπ.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο βουλευτής Φλώρινας Γ. Αντωνιάδης, οι βουλευτές Κοζάνης Στ. Κωνσταντινίδης, Γ. Αμανατίδης, Π. Βρυζίδου (μέσω τηλεδιάσκεψης), Αρκαδίας ο υφυπουργός εξωτερικών Κ. Βλάσης καθώς και ο Πρόεδρος της Εγνατίας Οδού κ. Γ. Κωνσταντόπουλος.




 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)