Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021

ΜΉΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΆΡΧΗ ΦΛΏΡΙΝΑΣ ΙΩΆΝΝΗ ΚΙΟΣΈ ΣΕ ΥΠΟΨΉΦΙΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΏΝ ΕΞΕΤΆΣΕΩΝ


Τις ευχές του προς τους υποψήφιους και τις υποψήφιες, που τη Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021 θα συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας κύριος Ιωάννης Κιοσές.
«Απευθύνω τις πιο εγκάρδιες και ειλικρινείς ευχές σ΄ όλους εσάς, που θα συμμετάσχετε στον θεσμό των Πανελληνίων Εξετάσεων, διεκδικώντας την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Όλο το προηγούμενο διάστημα της προετοιμασίας, με συμπαραστάτες τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς σας, διαχειριστήκατε με επιτυχία τις πρωτόγνωρες συνθήκες που προκάλεσε η επιδημιολογική κρίση, τόσο στην εκπαιδευτική διαδικασία όσο και στην καθημερινότητα σας.

Αναμφίβολα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι ο πρώτος μεγάλος αγώνας που δίνετε στη ζωή στο ξεκίνημα μιας νέας προσπάθειας. Ωστόσο αποτελούν έναν μόνο σταθμό στην πορεία της κατάκτησης των στόχων σας.

Να θυμάστε πάντα ότι η ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον βρίσκεται στα χέρια σας, δημιουργείστε μια ζωή αντάξια των ονείρων και των προσδοκιών σας.

Καλό Ξεκίνημα και Καλή Επιτυχία!!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.